В американския щат Небраска стана любопитен инцидент с пиян шофьор. На магистралата

...
В американския щат Небраска стана любопитен инцидент с пиян шофьор. На магистралата
Коментари Харесай

Неочакван ход: Пиян шофьор извика сам полицията ВИДЕО

В американския щат Небраска стана любопитен инцидент с пийнал водач. На автомагистралата той излязъл в насрещното платно и самичък се обадил в полицията.  

Инцидентът е станал през март тази година. Тогава служителите на реда останали озадачени от позвъняване, пристигнало от един от водачите.

Офисът на шерифа на окръг Ланкастър популяризира запис от видеорегистратор и фрагмент от позвъняването на пияния водач. Той споделил на служителите на реда, че забелязал различен лидер, който се движил в платното в неправилна посока, съобщи сайтът Jalopnik.

„ Карам на север по автомагистрала 77 и някой кара от неверната страна на пътя “, казВа пияният водач.

По време на диалога мъжът се оплакал, че поради „ нарушителя ” едвам не аварирал. По-късно той добави, че имало няколко такива водачи.



Пристигналият на сигнала служител на реда незабавно забелязал кола, която била паркирана в противоположна посока на платното за придвижване. Шофьорът на колата казаЛ, че най-вероятно е " пропуснал изхода ".

Няколко минути по-късно се оказало, че това е същият водач, който се е свързал с полицията. Той бИЛ прекомерно пийнал, с цел да осъзнае, че той кара в неверната посока. Алкохолът в кръвта му е съвсем два пъти над допустимото.

След диалога мъжът е отведен в полицейското ръководство. Все още не е известно какво наказване ще понесе пияният водач за нарушение на разпоредбите за придвижване.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР